Toimitusehdot


Yleistä

Kitaraverstas.fi on Hardwood Finland Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Hardwood Finland Oy (3334476-6, Pättiniemenkatu 21, 33270 Tampere, 045-344 7600). Hardwood Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset pankkikortilla, laskulla (Klarna), ennakkomaksulla tai noutaessasi käteisellä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Emme toimita tuotteita Suomen ulkopuolelle emmekä Ahvenanmaalle.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.
Customoitujen tuotteiden toimitusaika voi olla pidempi; siitä sovitaan tapauskohtaisesti.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksista on aina sovittava etukäteen tapauskohtaisesti. Ota yhteys meihin sähköpostilla posti@kitaraverstas.fi, kun haluat palauttaa jonkin tuotteen.

HUOM! Palautusoikeutta ei ole customtuotteilla, personoiduilla tuotteilla, mittatilaustöillä tms. räätälöidyillä tuotteilla.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Hardwood Finland Oy
Y-tunnus: 3334476-6
Pättiniemenkatu 21
33270 Tampere
045-344 7600

kitaraverstas@gmail.com

Ainutlaatuinen tilaisuus akustisen kitaran rakentajalle.

Harvinaisia puita akustisen kitaran rakentajalle!

Ostimme erän toimintansa lopettaneen suomalaisen kitaratehtaan vanhaa varastoa. Nyt saatavissa khaya-mahonkisia kuivia akustien kitaran hyvin soivia pohja/sivusarjoja. Lisäsimme sarjaan myös itä-intianruusupuisen tallan samasta varastosta, joten tarjolla on nyt harvinainen tilaisuus rakentaa autenttinen perinteinen L-kitara.Tuotteen tarkemmat tiedot löytyy täältä.